Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 268 km

Dader schietpartij vermoedelijk een Belg

Toegevoegd: 10-12-2011, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - De vermoedelijke dader van het schietincident op de Markt in Sas van Gent van afgelopen nacht is een Belg. Dit heeft de politie bekendgemaakt.


In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 18-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen neergeschoten. De politie heeft de Belgische collega's ingeschakeld bij de zoekactie naar de dader. De vrouw is gewond geraakt. Haar verwondingen zijn niet levensbedreigend. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis en wordt daar behandeld.

De oorzaak van de schietpartij zoekt de politie in de relationele sfeer.

Zie ook:
- 10/12/2011: Schietpartij in Sas van Gent


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (10-12-2011 om 18:19)
Geloof het maar das gewoon een junk die dat gedaan heeft dat meisje werd al lang lastig gevallen een gke met een pistool en waar was de politie zoals gewoonlijk in terneuzen in kantoor want in sas zie je niks als je bel komen ze met moeite
Cookie-instellingen beheren