Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk op kering

Toegevoegd: 14-12-2011, 17.18 uur
Door: Roland de Jong

NEELTJE JANS - Op de Stormvloedkering zijn woensdag drie auto's op elkaar gebotst. Eén persoon raakte gewond.

Rond 12.00 uur ontstonden bij de verkeerslichten bij de werkzaamheden drie personenauto's op elkaar. De voertuigen reden allen richting Burgh-Haamstede. De botsing vond plaats toen de auto's moesten remmen bij het stoplicht.


Een 33-jarige automobiliste uit de gemeente Veere is met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (15-12-2011 om 22:12)
@Edwin, Misschien moet je een zonnebril kopen! Overdrijven is ook een vak... Als we met z'n allen wat verder vooruit kijken, en wat meer respect voor wegwerkers zouden hebben komen we een heel eind.
Edwin (15-12-2011 om 19:33)
@Dafje56 wellicht moet je zelf een tp gaan kijken.ik kom er 2x per dag,dus ik weet dat ze er bezig zijn. 's morgens en 's avonds is het nu donker. 2 HQI lampen recht op het aankomende verkeer gericht komen de zichtbaarheid van de onverlichte borden en stoplichten echt niet ten goede.dus geen onzin.
Fietser (14-12-2011 om 23:20)
Bestuurders die de weg kennen letten niet goed meer op. Iemand die vreemd is had de nieuwe snelheden vast wel opgemerkt en ja als iemand te laat in de remmen gaat en de rest let ook niet op maar volgt de voorligger, dan is het boem. afstand houden en je eigen weg rijden en niet die van een ander...
Speelman (14-12-2011 om 22:36)
Ik kwam vanavond in het donker terug uit vlissingen naar haamstede toe zelfs ik die wist dat ze daar bezig waren op de kering kon heel slecht zien dat er een stoplicht met wegversmaling aankwam donker en slecht aangegeven en net voor de grote heuvel. Kan me goed voorstellen dat daar wat gebeurd.
Dafje56 (14-12-2011 om 21:48)
Edwin, wat schrijf jij een onzin in je verhaal. er staat ruim van te voren een bord van 70 km/u en daarna een bord van 50 km/u. Ga tp eens kijken voordat je commentaar schrijft.
Wegwerker (14-12-2011 om 21:03)
Als mensen zich gewoon aan de regels en snelheid zouden houden is er niets onveiligs aan de hand. Als het weggedrag terplaatse een graadmeter is voor de hoeveelheid stres van de weggebruikers, dan wens ik ze allemaal beterschap
Cookie-instellingen beheren