Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw liep zware verwondingen op

Toegevoegd: 17-12-2011, 10.28 uur
Door: Roland de Jong

OVERSLAG - Bij het ongeluk gisteren aan het einde van de middag in Overslag heeft één persoon ernstig letsel opgelopen. De twee andere betrokkenen hadden minder zwaar letsel.


Rond 16.50 uur botste een Belgische personenauto op de Provincialeweg tegen een boom. Het voertuig kwam vanuit de richting van de Provincialeweg. Het ongeluk gebeurde vlakbij de grensovergang bij de Kruisstraat en de Rode Sluisweg.

Inmiddels is meer duidelijk over de toedracht van het ongeluk. De 22-jarige bestuurder uit het Belgische Moerbeke-Waas heeft tegenover de politie verklaard dat hij hard moest remmen voor een tegemoetkomende auto die, zo verklaarde de man, op zijn weghelft was gekomen. De auto van de Belg raakte in een slip en reed via de berm tegen de boom.

De man zelf liep geen ernstig letsel op. Een 24-jarige vrouw uit Moerbeke-Waas raakte wel zwaargewond. Zij zat op de bijrijdersstoel en had geen gordel om. De vrouw liep gebroken ribben, een klaplong en een nekwervelfractuur op. Een derde vrouw die achterin zat liep ook letsel op. Zij had enkele gekneusde ribben. Van deze vrouw zijn geen personalia bekend.

De bestuurder bleek niet te hebben gedronken.

Zie ook:
- Ernstig ongeluk in Overslag (16-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren