Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buiten bewustzijn na drankgebruik

Toegevoegd: 18-12-2011, 14.15 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een 15-jarige jongen is zaterdagavond in Zierikzee even buiten bewustzijn geweest na overmatig alcoholgebruik.


De jongen raakte rond 23.30 uur even buiten kennis toen hij zich bij een bushokje bevond. Hij kwam vrij snel weer bij, maar omdat hij begon te hyperventileren werd voor de zekerheid een ambulance opgeroepen. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe veel de jongen precies had gedronken is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frieda (19-12-2011 om 18:03)
@Mattie: jij weet kennelijk niet wat de gevolgen kunnen zijn. Geef je zo weinig om het leven van een kind dat je het met een cliché wil goedpraten? Kinderen en alcohol is levensgevaarlijk. Moet zijn foto met een zwart kader in de krant voordat je het begrijpt:?
@Mattie (19-12-2011 om 00:29)
Mattie: Ik ben idd ook jong geweest, maar nog nooit in coma geraakt.
Pino (19-12-2011 om 00:21)
Deel 2volgende keer iets minder drank kopen en drinken dan heb je er plezier van minder koppijn en is nog goedkoper ook (en niet zo zonde van de drank) maar hij heeft waarschijnlijk te veel tv reclame gekeken met de tekst "geniet met mate geen liters maar vaten" elk geval sterkte met de koppijn
Pino (19-12-2011 om 00:17)
Niet zo'n slimme actie van die knul waarschijnlijk een hoop cente aan de drank kwijt en dan heeft hij het waarschijnlijk allemaal weer uitgekotst en de rest zullen ze wel uit zijn maag gepompt hebben zonde van die drank en waarschijnlijk heeft hij de volgende ochtend nog koppijn ook zie deel 2
Kevin (18-12-2011 om 23:21)
Eigenlijk best grappig hoe druk mensen zich maken over iets waar ze totaal niets mee te maken hebben. :)
Marco (18-12-2011 om 23:10)
Je kan beter je kinderen schiet, bloederige, gevloek- computerspelletjes laten spelen (na huiswerk) dan dat ze buiten kattekwaad gaan uithalen, of zoals deze guppie op het zuipen te zetten. Opvoeding ja, heeft allemaal met opvoeding te maken. "je bent zeker zelf nooit jong geweest" blabla shut up!
Cookie-instellingen beheren