Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Jongen zet scooter op zijn kop

Toegevoegd: 18-12-2011, 21.15 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.05 uur is een 16-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal op het station Rilland-Bath aangehouden wegens vernieling.


Door een beveiligingsmedewerker van de NS werd gezien dat de jongen, nadat hij de trein was uitgestapt, een scooter die op het station stond op zijn kop zette. Hierop is hij aangehouden door de beveiligingsmedewerker en overgedragen aan de politie.

Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (19-12-2011 om 07:15)
Mogen ze de schade betalen....
Arie (18-12-2011 om 22:16)
Voornamelijk mannen en jongens die problemen hebben gemaakt dit weekend, zeker geen goed voorbeeld gehad. Wordt tijd dat Zeeland wat ge-emancipeerder raakt, leren die jongens ook nog eens wat anders.
Cookie-instellingen beheren