Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 310 km

Vrouw wil bejaarde pincode ontfutselen

Toegevoegd: 18-12-2011, 21.19 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Vrijdagavond is in Rilland een bejaarde vrouw in haar woning aan Huize Vliedberg in Rilland bestolen door middel van een babbeltruc.


Rond 20.00 uur belde een ongeveer 25-jarige vrouw met zwart haar en donkere ogen aan bij de woning en wist met een smoes binnen te komen.Na enige tijd binnen te zijn geweest vertrok de onbekende vrouw weer.

Toen ze weg was bleek dat er uit de woning tientallen euro's en een pinpas waren weggenomen. Ook had de vrouw het telefoonnummer van de bejaarde vrouw weten te achterhalen. Later die avond werd de bejaarde vrouw opgebeld waarbij werd geprobeerd de pincode, behorend bij de weggenomen pinpas, te krijgen. De bejaarde vrouw heeft haar pincode niet gegeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (19-12-2011 om 14:20)
Lisa Waar heb jij gelezen dat het een buitenlandse vrouw is geweest nederlandse mensen durven het ook wel hoor????????????????? gr cor
Joyce (19-12-2011 om 09:34)
Wanneer stopt deze onzin nou eens een keer? Hebben deze lui geen trots en eer in hun donder? Laat die oude mensjes toch eens een keer met rust en laat ze nog een beetje van hun oude dag genieten. Mensen die dit soort streken in hun kop halen moeten zich echt kapot schamen! Wat een smeerlappen!
Cor (19-12-2011 om 08:28)
Goed gedaan mevrouw.om je pincode niet te geven maar toch jammer van de rest wat je kwijt ben ik hoop dat je er snel overheen ben, ps toch na al die ellende wens ik je toch fijnedagen toe, gr cor
Lisa (19-12-2011 om 07:21)
Kan er vast achterhaald worden waar die niet nederlandse vrouw vandaan heeft gebeld
Cookie-instellingen beheren