Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 193 km

Duo zorgt voor onrust in Vlissingen

Toegevoegd: 18-12-2011, 21.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zaterdagavond rond 20.20 uur zijn twee Vlissingers van 20 en 31 jaar opgepakt op het Bellamypark in Vlissingen.

Rond 20.10 uur gedroeg het tweetal zich vervelend in een horecagelegenheid aan het Bellamypark waarna de eigenaar het tweetal verzocht het pand te verlaten. Bij het verlaten van de gelegenheid bedreigde de 31-jarige man de eigenaar en gooide, eenmaal buiten, met een terrastafel.


De mannen liepen vervolgens in de richting van de Nieuwendijk. Hier aangekomen sloegen ze hard op een passerende auto. De auto stopte en de drie inzittenden (een 28-jarige man uit Bergen op Zoom, een 25-jarige man uit Bergen op Zoom en een 30-jarige man uit Halsteren) stapten uit. Hierop ontstond een vechtpartij. Door twee van de inzittenden van de auto is aangifte van mishandeling gedaan.

Na de vechtpartij liepen de twee Vlissingers weg waarbij een van hen nog een fiets oppakte en naar de drie Brabanders gooide. De twee mannen uit Vlissingen zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Bij het overbrengen naar Torentijd bedreigde en beledigde de 31-jarige man twee agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (19-12-2011 om 07:20)
Een bezem geven en knijpers,en uiteraard, flinke boete en de schade driedubbel betalen.ze hebben zich geuit hoe zich voelde.....
B (18-12-2011 om 23:11)
Alleen een bezem?? Ben je nou niet iets te goed? Vind ik mee voor jongere die te vroeg vuurwerk afsteken.. Als straf! Dit zijn volwassene is vaak een andere aanpak voor nodig
Piet (18-12-2011 om 22:13)
Haha, om 20.00 uur 's avonds zo uit je dak gaan als 31-jarige.... Dan heb je toch wel iets gemist in je leven genaamd fatsoen. Helemaal met vlissinger eens, laat hem maar vanaf nu tot een week na oud en nieuw vlissingen schoonvegen, uiteraard met een jas aan van de reclassering!
Vlissinger (18-12-2011 om 21:46)
Wat een nietsnutten. een bezem geven op 1 januari en Vlissingen schoon laten vegen
Cookie-instellingen beheren