Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 174 km

Automobilisten dronken te veel

Toegevoegd: 18-12-2011, 21.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde in Zeeuws-Vlaanderen van twee personen het rijbewijs ingevorderd. Eén van de twee, een beginnend bestuurder, had maar liefst ruim 10 keer te veel op.


In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.40 uur is een 37-jarige automobilist uit Terneuzen gecontroleerd op het Schelpenpad in zijn woonplaats. Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 3 maal teveel had gedronken.

De beginnend bestuurder, een 40-jarige automobilist uit de gemeente Hulst werd betrapt in de nacht van zaterdag op zondag. Dat gebeurde op de Rapenburg in Vogelwaarde. Hij had als beginnend bestuurder ruim 10 keer te veel op.

Tegen de twee is proces-verbaal opgemaakt en ook hun beide rijbewijzen zijn ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (19-12-2011 om 09:52)
Afpakken en nooit meer in een auto laten rijden die lui rijden meestal iemmand dood en dan spijt niks 0 tolerantie wie nuchter rijd de dood vermijd
De nuchtere (19-12-2011 om 09:16)
Wanneer iemand gepakt wordt met drank op achter het stuur,rijbewijs afnemen en nooit meer terug geven!!!Het ging helaas al TE VAAK mis, met soms zelfs fatale afloop! Wie niet leren wil,moet voelen,toch?ned. is te soft in dit soort dingen!
Stommerds (18-12-2011 om 21:54)
Als ze hiervoor veroordeeld worden, zijn ze volgens de nieuwe richtlijnen 5 JAAR hun rijbewijs kwijt. Bezint eer ge begint....
Cookie-instellingen beheren