Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Jongen (14) ligt dronken op straat

Toegevoegd: 20-12-2011, 13.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag rond 23.30 uur kreeg de politie een melding dat er op de Bluesroute in de Mortiere in Middelburg een jongen op de grond lag. Ter plaatse troffen agenten een 14-jarige Middelburgse jongen aan met om hem heen een stuk of vijf jongeren.

Volgens een van hen had de 14-jarige een onbekende hoeveelheid alcohol gedronken. Nadat de jongen eerst nog wel aanspreekbaar was, verslechterde zijn toestand en was hij niet meer aanspreekbaar. Hij is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht, waar bleek dat hij onderkoeld was. Hij werd aan het infuus gelegd en overgebracht naar Goes.


De 14-jarige was inmiddels buiten bewustzijn en had vermoedelijk een alcoholvergiftiging opgelopen. In het ziekenhuis bleek hij ongeveer 2.5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De 14-jarige is inmiddels weer thuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Menace2society (29-12-2011 om 18:09)
Toen ik 13 was wist ik al hoe ik aan sterke drank etc. moest komen hoor; ouderen het laten kopen of stelen. jullie weten allemaal niet half wat jullie zogenaamd brave kinderen allemaal uitspoken hahahaha ! maarja, het komt vanzelf wel goed, of niet, die moeten er ook zijn. maar oordeel niet zo.
Esther (23-12-2011 om 12:21)
Precies Jan ,heb ook het nodige uitgevreten toen ik jong was en ook als volwassene nog weleens een flinke snee in mijn neus gehad en toch ,we leren er allemaal van ,deze jongen ook ,komt wel goed allemaal.Gezeur allemaal.
Jan P (22-12-2011 om 18:55)
Gezeur allemaal, vroeger hoorde je er gewoon niets van maar gebeurde het net zo goed. En toen ik jong was sloop ik gewoon het huis uit als mijn ouders lagen te slapen, dus je kan de ouders niet altijd maar als schuldige aanwijzen..
Hansbrecht (22-12-2011 om 18:27)
@marga wat een onzin praat je weer zeg..je weet alles altijd veel beter dan iemand anders, althans dat denk je zelf. maar kinderen moeten ook hun eigen leven kunnen leiden en als er dan zoiets als dit gebeurt, wat uiteraard veel te ver gaat moeten die kinderen hun lesje eruit leren.gr hansbrecht
Huib (22-12-2011 om 16:19)
De kosten die door politie en ziekenhuis gemaakt zijn moeten verhaald worden op deze snotaap daar moet de zorgverzekering niet voor opdraaien
Roy (22-12-2011 om 13:00)
@Marga zou jij een keer recht in de spiegel willen kijken , en durven inzien waar jij nou mee bezig bent.! jij hebt altijd het hoogste woord over opvoeding etc etc.. 6 maanden terug is jouw kind opgepakt voor geweldpleging tegen een agent..
Cookie-instellingen beheren