Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Meisje (16) uit Kortgene vermist

Toegevoegd: 21-12-2011, 19.09 uur - Update: 22-12-2011, 09.56 uur
Het vermiste meisje.
Het vermiste meisje.
© Foto: KLPD
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Sinds 16 december wordt de 16-jarige Marindy Stevens vermist. Zij verblijft normaal in een instelling in Kortgene.


Marindy is weggelopen vanaf het adres van haar ouders in Waalwijk. Ze was daar op bezoek. Normaal verblijft ze bij een instelling in Kortgene. Marindy heeft een tenger postuur, grijze ogen en donkerbruin geverfd haar. Ze heeft een piercing (klein zilver balletje) rechts in haar onderlip en een zelfgemaakte tatoeage van de letters MT.

Op de dag van haar verdwijning droeg zij een blauwe spijkerbroek, een zwarte jas met een kleine bontkraag en bruine nep Uggs. Verder draagt ze een gouden ketting met ronde bedel met daarin een foto van haar overleden zus. Mogelijk verblijft Marindy bij haar vriend.

Tips kunt u doorbellen via 0800-6070.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ex bewoner (23-1-2012 om 16:26)
Nou nou Jos jij ben lekker snugger zeg!! Je weet niet eens waar je het over hebt. En het is geen inrichting maar een instelling. Het zo genoemde kindertehuis. De locatie is al erg afgelegen dus even ergens naar toe is
Onbekend meisje (1-1-2012 om 01:19)
Een vriendin van mij zit daar ok VdVock en nee ik ben geen volwassene maar weet precies hoe het daar aan toe gaat ze moete daar is wat meer oplette want ze lopen weg maar gebruiken daar ook genoeg drugs en weet ik veel wat allemaal dat hoort toch ook niet?
VdVonck (23-12-2011 om 18:16)
Jos is duidelijk geen ster in lezen! Voor inge geldt hetzelfde! Er staat in dit bericht duidelijk dat Marindy is vertrokken vanaf het adres van haar ouders. De opmerking om een hoger hek te plaatsen raakt dan ook kant noch wal! Goed lezen, dan commentaar geven!
Inge (22-12-2011 om 17:12)
Eens met Jos, De politiek en weet ik veel wie allemaal let op dingen die minder belangrijk zijn, maar hier wordt niks aan gedaan!. Belachelijk! Cliƫnten horen niet zomaar weg te kunnen lopen.
Jos (22-12-2011 om 14:05)
Het wordt eens tijd dat die inrichting voor jongeren eens beter hun best gaan doen om hun clienten binnen tehouden en dan niet met een hekwerk van 1m hoog! Geloof dat dit het 6e geval is dit jaar wat naar buiten kwam. Btw als ze bij haar vriend is ..waarom niet ff langstgaan voor controle of meename
Taxi (22-12-2011 om 08:51)
Geen amber-alert en geen burger service oproep gelukkig deze keer wel een foto nu maar hopen dat ze gevonden wordt sterkte ouders en verzorgers
Cookie-instellingen beheren