Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 289 km

Nieuwe brandweerkazerne Hulst

Toegevoegd: 22-12-2011, 15.52 uur
Het ontwerp van de nieuwe brandweerkazerne in Hulst.
Het ontwerp van de nieuwe brandweerkazerne in Hulst.
© Foto: Gemeente Hulst
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Het ontwerp van de brandweerkazerne en de gemeentewerkplaats in Hulst is voorhanden. Dit nieuwe gebouw wordt in 2012 gebouwd op het bedrijfsterrein Hogeweg, op de hoek N290 – Tolweg (in de volksmond ook wel bekend als ‘de schapenwei’).

Het is de bedoeling om in februari 2012 het werk aan te besteden. Het streven is om de daadwerkelijke bouw eind april / begin mei 2012 te starten. Wanneer alles volgens planning verloopt, wordt de oplevering van het gebouw eind 2012 verwacht.


Belangrijk is dat ook de aanleg van de rotondes in de N290 (voormalige rijksweg) en de nieuwe ontsluitingsweg van het bedrijfsterrein Hogeweg - Oceanië genaamd - volgens dezelfde planning verloopt. De brandweer kan namelijk pas vanuit de nieuwe brandweerkazerne operationeel zijn, als de nieuwe omliggende infrastructuur gereed is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barry brandweer (24-12-2011 om 12:08)
En maar weer zeiken, arbo,milieu en aanrijdtijden boeit u niet meneer ikke? Wees blij dat ze een nieuwe kazerne krijgen die aan alle eisen voldoet, als de oude kazerne afgekeurd word heeft u helemaal geen brandweer!
Ikke (23-12-2011 om 14:06)
Tgaat weer belasting geld... hebben ze nou werkelijk geen belangerijkere dingen die volbracht moeten worden. hebben ze et over crisis........
Cookie-instellingen beheren