Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Gewonde bij woningbrand in Terneuzen

Toegevoegd: 25-12-2011, 15.20 uur
De brandweer bij de woningbrand in Terneuzen.
De brandweer bij de woningbrand in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een woningbrand in een woning aan de in de Nieuwediepstraat in Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag tenminste één persoon gewond geraakt.
 
Omstreeks 01:40 uur ontstond er brand in de woning door een pannetje dat op het vuur stond. De brandweer kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle, de woning werd daarna geventileerd.


Twee ambulances kwamen ter plaatse om bewoners te behandelen. Één persoon is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ingeborg (25-12-2011 om 17:04)
we zijn met zo`n 5 man bezig geweest om de deur open te krijgen en op de ramen te bonken en haar naam te roepen.de brandweer was snel ter plekke en alles was vlug onder controle en dank aan ieder die erbij was en heeft geholpen.anders was het miss te laat geweest.
Cookie-instellingen beheren