Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Vijf inbraken verspreid over provincie

Toegevoegd: 27-12-2011, 12.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft aangifte opgenomen van een aantal inbraken. Ook tijdens de kerstdagen is er ingebroken.


In Oud-Vossemeer is maandag ingebroken in woningen in de Hofstraat en de Cornelis Frankenstraat. Hier zijn sieraden, computerapparatuur en een camera buitgemaakt.

In Terneuzen is maandag ingebroken in een woning gelegen aan het Debussyhof. Hier is onder andere computerapparatuur gestolen. Ook verdwenen sieraden, een camera, een iPhone en een geldberag.

In de Beneluxstraat in Sas van Gent heeft het dievengilde toegeslagen tussen 19 december en 26 december. Uit deze woning zijn zes marifoons, een televisie, een computerspel, een schotelantenne en een kluis gestolen.

In de Middelburgsestraat in Oost Souburg is tussen 5 december en 26 december ingebroken in een woning. Uit dit huis is een tv weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dimitri (27-12-2011 om 21:14)
In Terneuzen is in me auto ingebroken op 2e kerst in de nacht ik was nummer 3 die nacht. Me auto ruit kapot en alleen een cd weg ... Politie doet hier alleen niks aan...
Peter (27-12-2011 om 16:35)
Ga gewoon werken voor je centen ,moet ik ook bij mij hebben ze twaalf jaar geleden ook eens ingebroken
Cookie-instellingen beheren