Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Verdachte branden alweer vrij

Toegevoegd: 27-12-2011, 17.11 uur - Update: 27-12-2011, 21.46 uur
Door: Roland de Jong
KOUDEKERKE - De politie heeft maandag een man opgepakt vanwege de branden in Koudekerke, maar deze is alweer op vrije voeten.


Vrijdagavond woedde op meerdere plaatsen brand in het dorp. Op Eerste Kerstdag ging op de Meinersweg een auto in vlammen op. De branden hebben inmiddels in het dorp voor de nodige onrustig heeft gezorgd.

De verdachte, een 36-jarige man uit het dorp zelf, werd volgens de politie maandagmiddag  al opgepakt. Dat is vandaag bekend geworden via de media. Pas dinsdagavond heeft de politie meer naar buiten gebracht over de arrestatie. De man werd maandag rond 13.30 uur opgepakt in een woning aan de Tramstraat. In die straat woedde ook één van de branden.

De verdachte heeft één nacht in Torentijd doorgebracht, maar uit verhoor is niet naar voren gekomen dat hij daadwerkelijk iets met de branden te maken heeft. Zodoende is hij dinsdagmiddag weer vrijgelaten. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.


Zie ook:
- Autobrand Koudekerke mogelijk misdrijf (26-12-2011)
- Politieonderzoek na autobrand (25-12-2011)
- Drie branden in Koudekerke (23-12-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren