Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

KNRM helpt bootje met motorpech

Toegevoegd: 28-12-2011, 03.54 uur
Door: Roland de Jong
CADZAND - De KNRM-reddingboot van Cadzand is dinsdagochtend uitgevaren voor een vaartuig met motorproblemen.


Even na 11.00 uur werd gemeld dat iets ten noorden van de boei Wielingen 6 een sportvisbootje met één persoon aan boord problemen had gekregen. De man kreeg de motor niet meer gestart en ook het inzetten van een starthulp mocht niet baten.

De KNRM heeft het bootje naar Vlissingen te slepen. Daar kwam het namelijk ook vandaan. Na het afmeren bij de ligplaats kon de reddingboot weer terug naar Cadzand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (28-12-2011 om 23:38)
KNRM. Hulpverlening. Hulde aan die mensen en dat met alleen maar dankzij, qua geld, middels donaties. Moet de overheid betalen en ook de booteigenaren. Gewoon een soort ANWB bijdrage. Kunnen ze best betalen met d'r boten. Of op basis van de grote scheepvaart: no cure no pay.
Cookie-instellingen beheren