Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Controle voortijdig afsteken vuurwerk

Toegevoegd: 30-12-2011, 21.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op Schouwen-Duiveland werd donderdagmiddag toezicht gehouden op het voortijdig afsteken van vuurwerk. Er werd gecontroleerd in Renesse, Scharendijke, Brouwershaven en Zierikzee.


Er werden acht personen betrapt die vuurwerk aan het afsteken waren (vijf in Renesse en drie in Scharendijke). Zes van hen zijn minderjarig en worden doorgestuurd naar Halt. De twee andere zijn ouder dan 18 jaar en krijgen nog een boete toegestuurd van de officier van justitie.  

In Bruinisse werden vrijdagmiddag ook nog twee minderjarigen betrapt op het afsteken van vuurwerk. Ook zij worden doorgestuurd naar Halt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (1-1-2012 om 10:57)
Je ziet de politie ook niet voor dit soort controles, dit omdat ze in burgerkleding lopen en niet in uniform. Als ze dat zouden doen is de pakkans wel erg klein..
Inwoner 's-Gravenpolder (31-12-2011 om 15:38)
@Jewannes, de politie is wel degelijk gister heel de avond hier op het dorp geweest, mijn zoon is toevallig ook staande gehouden met vuurwerk.
@ marc (31-12-2011 om 14:48)
Hahahhahha hahahahh ahaha een BOM? hahahahha bommen hangen onder vliegtuigen of worden gemaakt door terroristen
Anoniem (31-12-2011 om 13:19)
Gewoon normaal vuurwerk tuurlijk mag dat eens in het jaar maar wat er nu allemaal gebruikt word met zelf gemaakte bommen tot midden in de nacht ramen die van de knallen kapot springen dat zeg toch al genoeg ,politie kom half uur later een kijken ,belachelijk
J (31-12-2011 om 12:31)
Kom op jongens 1 keer per jaar vuurwerk ze kunnen beter de honden is een keer aanpakken onze stoep ligt vol hondenstrond
H (31-12-2011 om 11:06)
Nou ze knallen hier al weken met dat illegale spul. Maar nooit geen politie te zien hier .
Cookie-instellingen beheren