Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandjes Westerscheldestraat

Toegevoegd: 01-01-2012, 02.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse Stromenwijk hebben vannacht diverse brandjes gewoed op vrijwel dezelfde locatie.

De buitenbrandjes woedden op de Westerscheldestraat bij de kruisingen Oostgatstraat, Zandkreekstraat en Piet Heinstraat. De eerste brandjes werden om 23.20 en 23.45 uur (foto's 1 t/m 4) gemeld op oudejaarsavond. 's Nachts was het rond 00.25 uur (foto's 5 t/m 14) weer raak. Een uur later, rond 01.15 uur (foto 15 t/m 20) vond weer een brandje plaats.


De meeste brandjes woedden op straat en werden geblust om de doorgang weer vrij te maken. Het wegdek raakte op meerdere plaatsen beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet belangrijk (2-1-2012 om 13:54)
Ik vind het ook een verschrikking om in deze wijk te wonen. Wat een stelletje herzenloze types! Ik kan niet wachten tot ik ga verhuizen.
P.P (1-1-2012 om 17:26)
Bedankt dat jullie elk jaar ons straatbeeld zo verzieken.Het zijn vaak dezelfde daders. Ze staan ernaast de hulpdiensten in hun gezicht uit te lachen. Belachelijk! Ik vind het helemaal niet meer leuk om in deze wijk te wonen.
Cookie-instellingen beheren