Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 215 km

Zeeuw zwaargewond bij steekpartij

Toegevoegd: 01-01-2012, 11.58 uur
Door: Roland de Jong
RIJSBERGEN - Bij een steekpartij in het Noord-Brabantse Rijsbergen is vannacht een Vlissinger zwaargewond geraakt. Dat melden Brabantse media.


De steekpartij vond plaats op camping Fort Oranje aan de Bredaseweg. Op de camping werd vannacht een oud- en nieuwfeest georganiseerd. Het slachtoffer was een 28-jarige man.

De dader ging er na het incident vandoor in een auto. Later wist de politie echter vier personen op te pakken als verdachte. Onder hen zijn ook twee Zeeuwen: een 28-jarige vrouw uit Hulst en een 29-jarige vrouw uit Vlissingen. De andere twee zijn een 29-jarige Rijenaar en een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (1-1-2012 om 16:03)
Wat opvalt is dat er zo vaak vrouwen bij steek schiet of moordpartijen betrokken zijn. Zijn die misschien de oorzaak of min of meer de opdrachtgevers om iemand wat aan te doen? Dan wordt achteraf weer geschreven dat een en ander in de relationale sfeer is gebeurd.
Cookie-instellingen beheren