Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Dronken man rijdt door na botsing

Toegevoegd: 01-01-2012, 19.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond een man aangehouden die was doorgereden na een botsing in Vlissingen.


De 40-jarige man reed rond 18.00 uur over de Edisonweg in Vlissingen in de richting van het spoor en botste bij de wegversmalling tegen de tegemoetkomende auto van een 22-jarige Vlissinger. Beide bestuurders waren tegelijkertijd de wegversmalling ingereden.


De 22-jarige man reed achteruit en stopte daarna om de ontstane schade te regelen. De 40-jarige man stopte echter niet en reed verder in de richting van het spoor. De kleur van de auto was bekend en agenten maakten een zoekslag in de omgeving. Zij troffen de zwaar beschadigde auto, met brandende alarmlichten, aan op de Kromwegesingel en daarna was de automobilist snel achterhaald.

Hij bekende na de aanrijding te zijn doorgereden en hij bleek bijna drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De man moest zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klokhuis (2-1-2012 om 06:49)
Ze hebben het steeds over dat de jeugd dronken achter het stuur kruipt.ik neem aan dat je als 40 jarige toch wel verstand heb omdat niet te doen niet dus goed voorbeeld joh.
Marc (2-1-2012 om 06:24)
Mooi dat de politie hem te pakken heeft. Nu nog afwachten wat meneer/mevrouw de rechter er van vindt. Zal wel een voorwaardelijke rijontzegging worden en natuurlijk een paar uur taakstraf. Ik vind het een stelletje edelgestrenge watjes !!!
Rob (1-1-2012 om 21:46)
Ja dit soort dingen gebeuren dus met alcohol op aan het verkeer deelnemen. Gewoon zwaarder straffen en nog meer controles om de pakkans van dit soort tuig te vergroten. Als de Politie deze knakker niet tegen was gekomen was hij nooit achterhaald geweest.
Robin (1-1-2012 om 21:00)
Flink straffen deze gozer dat hij het de volgende keer wel uit zijn hoofd laat!! zodat hij dit slechte nieuws onder zijn vrienden doorverteld....en er ook vooraf goed over na gaan denken
Vriend (1-1-2012 om 20:47)
Belachelijk dit! Als je wilt drinken ga dan niet met de auto naar huis.. Slaat echt weer helemaal nergens op! Hoe halen mensen het toch altijd weer in hun hoofd.. Een rijbewijs zou hij nooit meer moeten krijgen.
An (1-1-2012 om 20:04)
Deze eikel rijd dus mijn nichtje aan en rijd daarna gewoon door. Dronken bestuurders mogen ze van mij elimineren. Dan druk ik me netjes uit, want ik wens deze knakker niet tegen te komen.
Cookie-instellingen beheren