Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Meisje gevallen door windvlaag

Toegevoegd: 04-01-2012, 10.27 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op de Abbekindersezandweg tussen Kapelle en Kloetinge is dinsdag rond 15.45 uur een 16-jarig meisje uit de gemeente Goes door een windvlaag van een passerend busje gevallen en gewond geraakt.


Het meisje, dat uit de richting van Vierwegen kwam, was vanwege het slechte weer naast haar fiets gaan lopen in de berm van de Abbekindersezandweg in de richting van Kloetinge. Er passeerde haar een busje, dat in dezelfde richting reed.

Als gevolg van de windvlaag van het passerende busje werd het meisje weggeslingerd en viel hierdoor op haar eigen fiets. Door de val liep ze buikpijnklachten, schaafwonden en vermoedelijk een gekneusde rib op. Ook haar telefoon raakte beschadigd.

Het gaat om een zilvergrijs busje, een niet al te groot model met rondom ramen. Er is geen opschrift of iets dergelijks bekend. Het meisje werd niet door het busje geraakt, mogelijk heeft de bestuurder haar door het zeer slechte weer zelfs niet goed gezien.

In verband met de afwikkeling van de zaak en de schade, dus niet voor een proces-verbaal, verzoekt de politie de bestuurder van het busje zich te melden. Ook eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen en te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-1-2012 om 06:15)
Waarom moet deze man/vrouw opdraaien voor de schade? dit vind ik volledig onterecht. een 'windvlaag' is lastig te bewijzen, het kan evengoed een rukwind geweest zijn, straks gaan we nog kosten voor de oogarts eisen na een lichtsein van iemand met groot licht...kom op zeg
Cookie-instellingen beheren