Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 33 km

A58 tijdje dicht vanwege ongeluk

Toegevoegd: 06-01-2012, 10.47 uur - Update: 06-01-2012, 11.38 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - De A58 is vanochtend enige tijd dicht geweest vanwege enkele aanrijdingen die daar plaatsvonden.


Het ongeluk gebeurde rond 06.30 uur op de het stuk snelweg richting Bergen op Zoom. Een 30-jarige Vlissingse automobilist raakte door onbekende oorzaak in een slip en belandde via de vangrail midden op de weg. Hij schampte daarbij ook nog een vrachtwagen. De man raakte niet gewond.

De vrachtwagenchauffeur en een collega-chauffeur, die achter hem reed, hebben de automobilist uit zijn auto geholpen en middels pillonen en de zwaailichten van hun vrachtwagens de weggebruikers gewaarschuwd dat er een personenauto midden op de weg stond.

Een paar minuten ging dit goed tot een 25-jarige automobilist uit Arnemuiden dit te laat opmerkte en bovenop de stilstaande personenauto botste. De man raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

Door het ongeval was een file tussen Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden ontstaan. Een automobiliste had deze file niet in de gaten en botste op de laatste auto. Hierbij raakten drie auto's beschadigd. De personen hadden geen medische zorg nodig.

Door de botsingen kwam er een hoop glas op de weg. Ook was er sprake van een olielekkage. Vanwege het ongeluk werd de snelweg vanaf Arnemuiden afgesloten. Het verkeer vanwege de bergings- en schoonmaakwerkzaamheden omgeleid. Rond 09.40 uur was de weg weer open.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marielle (8-1-2012 om 18:10)
Als er nu duidelijk staat onbekende oorzaak waarom gaan mensen dan toch oordelen hou gewoon je mond als je er niet bij was want je weet er dan geen bal van!!!!!
MotoRob (7-1-2012 om 13:52)
Mensen laat je niet gek maken, je MAG op sommige plaatsen 130 km/h, dit is geen verplichting, ik rij al jaaaaaaren 110 km/h en dat blijf ik doen, als je harder dan te toegestane snelheid rijdt dan is dat jou verantwoording en zal je voor de gevolgen op draaien.
John (7-1-2012 om 01:15)
Tja @Automobilist Deze rechtse hobby , kijkt maar naar een ding hun eigen bank rekening en hun portemonnee . Die zogenaamde vergaderingen , met 5 sterren diner;s moet te ergens van betaald worden , Harder rijden kost meer brandstof ! Komt er meer accijnzen geld in de staatskas ! De rest zal ze toch een worst wezen ! Rechts zijn , maar wel Links willen rijden , dan moeten ze maar naar Engeland verhuizen
Automobilist (6-1-2012 om 23:56)
Zo zie je maar dat je moet opletten in het verkeer - ook op een snelweg waar je ten onrechte 130 km mag rijden. Deze rechtse hobby zal nog veel meer slachtoffers opleveren want ondanks dat men weet dat de A58 tussen Vlissingen en Goes hier niet geschikt voor is gaat rechts NL hier toch mee door.
John (6-1-2012 om 23:24)
Top van die truckers , anders hadden er meer ongelukken gebeurd , Maar ja niet oplettende mensen en waaghalzen rijden er overal. Altijd maar haast , en voor enkele luttele minuten eerder thuis , Het leven van zichzelf en andere weggebruikers op het spel zetten. Dan ben je pas dom bezig ! Het zijn Maximum snelheden , daar hoef je dus niet overheen. @Tim Dat heb je goed gezien. Als er een bord 80 Km P/u staat moet dat met 100 km P/u of nog harder genegeerd worden , door sommige mensen !
Arnemuidenaar (6-1-2012 om 22:29)
Denk na voordat je een reactie plaatst. Blaming-the-victim is makkelijk gedaan, maar is verre van reeel en sympathiek als je geen verdere informatie hebt. Je kunt mensen hier erg mee kwetsen terwijl je de samenleving niet bepaald verder helpt.
Cookie-instellingen beheren