Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Drie arrestaties Kloosterzande

Toegevoegd: 08-01-2012, 18.59 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - Door de politie zijn zondag rond 05.00 uur drie mannen in de leeftijd van 20- t/m 22 jaar aangehouden voor het plegen van vernielingen.

Het drietal, twee uit de gemeente Hulst en één uit Axel, wordt ervan verdacht de buitenspiegel van een auto en een fiets te hebben vernield. Dit vond plaats ter hoogte van de Hulsterweg.


Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn ze zondagmorgen weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R2 (9-1-2012 om 14:49)
Er zal vast nog meer schade zijn ,maar dit komt later maar uit. Ook zijn er genoeg mensen die geen aangifte doen,omdat dit al als gewoon ervaren wordt. Succes voor degene die schade hebben, De daders lopen al weer te bedenken wat ze de volgende keer voor laffe streek uit kunnen halen.
Dr.acula (9-1-2012 om 10:51)
Geachte hulp O.v.J is het nu zo moeilijk om dit soort mensen standaard een nachtje in de politie cel te laten zitten,ze netjes s"morgens een kopje koffie te geven en NIET eerder dan 09.00 vrij te laten.zodat ze overal te laat zullen komen bijv. werk, afspraak, etc,en daardoor een rotprobleem hebben.
Cookie-instellingen beheren