Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Man opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 08-01-2012, 19.00 uur
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is zaterdagmiddag een 35-jarige Antwerpenaar aangehouden voor mishandeling.

Agenten reageerden op een melding dat een dronken man in een café stennis aan het maken was. Ter plaatse gekomen bleek dat de man het betreffende café al had verlaten. Uit navraag bleek dat hij agressief was geworden toen hij geen alcohol meer kreeg omdat hij dronken was.


Hij had een fles en een asbak richting de medewerkster achter de bar gegooid. Die liep daardoor een pijnlijke nek op. Vervolgens had hij de zaak verlaten en was naar een ander café gegaan. Daar werd hij aangehouden op verdenking van mishandeling.

De man werd geboeid en overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen. Tijdens deze rit was hij erg agressief en uitte diverse beledigingen richting de agenten. De man is een nachtje ingesloten geweest in Torentijd. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij vandaag weer in vrijheid gesteld.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (8-1-2012 om 23:45)
@Gianna Chip in hun donder , net als bij een Hond. Maar dan met GPS , doei privacy voor dat soort lui . En zelf betalen die Chip .
Gianna (8-1-2012 om 22:10)
@K, "levenslang een kroeg verbod". Hoe stel je dat voor? Bordje om zijn nek? Of 24/24 politieagent naast hem?
K (8-1-2012 om 21:16)
Waarom geweld tegen mensen in de horeca, deze mensen staan te werken terwijl iedereen vrij is en dan ook nog om mensen een leuke avond te bezorgen triest dat zij de klappen krijgen. wat mij betreft dader levenslang een kroeg verbod
Chair (8-1-2012 om 19:28)
Deze man mogen ze van mij heel de binnenstad laten vegen na zijn dagje cel en proces verbaal.
Cookie-instellingen beheren