Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto gestolen bij inbraak

Toegevoegd: 09-01-2012, 10.21 uur
De gestolen vrachtauto is inmiddels teruggevonden.
De gestolen vrachtauto is inmiddels teruggevonden.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
GOES - Afgelopen zondag is ingebroken in een bedrijfspand gelegen aan de Albert Plesmanweg in Goes. Er is bij deze inbraak een blauwe vrachtauto weggenomen.
 
Het gaat om een vrachtwagen van het merk Mercedes, kenteken BR-HD-57, met het opschrift Toyabanden en Auto Unie Zeeland. Ook zijn er onder andere pallets met accu's, een geldbedrag en autoradio gestolen. De gestolen vrachtauto is inmidddels door de politie teruggevonden in de Jacob Roggeveenstraat in Goes.


De politie verzoekt getuigen van deze inbraak en personen die mogelijk de blauwe vrachtauto zondagochtend hebben zien rijden contact op te nemen met het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CL (18-1-2012 om 03:49)
Le, het lijkt voor jou dom lullen, maar heb zelf in PB gewerkt en kan je vertellen dat er niet naar behoren wordt gewerkt, zo ook op de Poel. Hier ben ik het eens met de reactie van Jan, ik werk namelijk zelf ook op de Poel en weet precies hoe de beveiliging daar "werkt". Schande voor het vak.!!
Le (17-1-2012 om 21:12)
Henkie, wel eens gehoord van een volg systeem? dat zal hier ook inzitten denk ik. Voor de rest wil ik nog ff kwijt dat de mensen die het beter kunnen misschien eens iets moeten gaan doen in de beveiliging ipv dom lullen zonder er ook maar iets vanaf te weten.
Henkie (11-1-2012 om 16:28)
Wel raar dat dan uitgerekend het beveiligingsbedrijf de vrachtwagen heeft gevonden in een woonwijk en niet de politie. Heb de mannen nog zien staan.
Jan (11-1-2012 om 11:27)
@Tom Dat is wel erg ongenuanceerd. Je scheert hiermee elk bedrijf over 1 kam. Je hebt gelijk dat er vaak op de politie gewacht wordt, maar alleen om de eigen veiligheid en onderzoek. De aanwezigheid van beveiligers werkt vaak preventief (als men goed zichtbaar is tenminste)
Tom (10-1-2012 om 11:51)
Het heeft helemaal geen zin om beveiligingsbedrijven in te schakelen voor dit soort werkzaamheden. Het enige wat ze doen is met die autootjes het eiland afscheuren om zo snel mogelijk alle panden langs te gaan om daarna een tukkie te doen. Als er echt wat gebeurt kunnen ze niets, wachten op politie
Jan (10-1-2012 om 03:23)
Heb de auto's van het betreffende beveiligingsbedrijf meerdere malen zien rondrijden.Nou ja rijden, gas geven en doorscheuren. Weet dat het vaak stagiare's zijn die zo op de wagen gezet worden zonder fatsoenlijke inwerkperiode. Lekker goedkope krachten voor Meneer. Maar de tijden gaan wel veranderen
Cookie-instellingen beheren