Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Drie vernielers opgepakt

Toegevoegd: 09-01-2012, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Zondag heeft de politie rond 23.30 uur drie verdachten aangehouden vanwege het vernielen van auto's.

De drie worden verdacht van het vernielen van tenminste 22 voertuigen die geparkeerd stonden in de Nieuwe Vlissingseweg en de Kerklaan in Vlissingen diezelfde avond. Twee van hen zijn afkomstig uit Vlissingen en 16 en 18 jaar oud. De derde verdachte is afkomstig uit Oost Souburg en is 17 jaar oud. Zij zijn ingesloten in Torentijd.


De politie heeft alle gedupeerden per brief verzocht aangifte te doen bij het politiebureau in Vlissingen of Middelburg. De vernielingen aan de auto's bestaan vooral uit lakschade en kapotte buitenspiegels.

De politie kwam de drie op het spoor naar aanleiding van een melding van een getuige.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse mevrouw (10-1-2012 om 15:17)
Even over de opvoeding. Als je de leeftijd van 16 jaar en ouder hebt bereikt weet je toch dat dit niet mag> Daar kunnen de ouders niks aan doen dan lijkt me. Arme ouders als je zulke kinderen hebt. Laat die knapen idd maat voor de schade opdraaien.
Dima (10-1-2012 om 14:25)
Echt zielig als knullen van die leeftijd uit verveling of stoer gedrag of onder invloed van alcohol en of drugs dit gaan doen ! Laat ze maar werken om de schade kunnen te betalen !! Geen verlengde ''hotel-opvang'' , maar flink laten zweten !! En laat ouders hiervan ook leren.
Roos (10-1-2012 om 10:18)
Hoop van harte dat bij de daders later ook hun auto eens flink vernield wordt, kunnen ze weten hoe het voelt; ergens hard voor werken en dan vernield worden door een stel k*tgasten. laat ze idd maar flink betalen, beter als gamen en pingpongen in torentijd!!!!!
Witte (10-1-2012 om 08:36)
Laat ze daar nog maar eens een jaar of 15 zitten . met vriendelijke groet : Dick
Bram luteyn (9-1-2012 om 20:27)
Het is natuurlijk nog niet zeker of deze figuren werkelijk de auto,s beschadigd hebben,maar indien dit zo is .Bravo politie en getuigen .Dan blijft er niets anders over dat deze figuren de schade betalen.Of hun ouders voor het gebrek aan opvoeding .
Souburgse (9-1-2012 om 18:42)
Laat ze maar lekker voor de kosten opdraaien..... beter dan in HOTEL TORENTIJD zitten....
Cookie-instellingen beheren