Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Auto in beslag genomen in Axel

Toegevoegd: 13-01-2012, 09.39 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In de Nassaustraat in Axel heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag iemands auto in beslag genomen.

De politie trof even na 02.00 uur een zwaar beschonken man in een auto aan. De auto stond stil, schuin op de weg en met brandende lichten en draaiende motor. De man, een 41-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, bleek vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben en werd aangehouden.


Omdat hij in de afgelopen jaren al minstens 3 keer is betrapt op rijden onder invloed en zijn rijbewijs ongeldig is verklaard, is zijn auto in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (14-1-2012 om 02:59)
Vernietigen die auto,wie niet horen wil moet maar voelen.en gelijk dat salaris wat die agenten kosten met al die aanhoudingen ook bij hem afrekenen.Wie niet horen wil moet maar VOELEN.
Cookie-instellingen beheren