Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Dronken man rijdt roekeloos door Goes

Toegevoegd: 14-01-2012, 12.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Albert joachimikade in Goes moest een 21-jarige automobilist uit de gemeente Goes zijn rijbewijs inleveren omdat hij veel teveel had gedronken.

De politie zag de man over de Deltaweg aan komen rijden. Hij ging met piepende banden door de bocht en met hoge snelheid de rotonde Tiendenplein over, richting Ringbaan Oost. Bij de verkeerslichten op de Ringbaan reed hij weer met piepende banden door de bocht.


Op de Joachimikade werd de bestuurder door de politie aan de kant gezet en bleek dat hij geen rijbewijs of ID bij zich had. Op het politiebureau wees een blaastest uit dat de 21-jarige bijna 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken en daarom moet hij zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-1-2012 om 09:40)
Ik kom dagelijks dit soort figuren tegen op de Zeeuwse wegen. Op weg naar of van hun werk op op weg naar huis, in (hybride) leasebak of bedrijfsbusje. En dan hebben ze niet eens drank op. Kun je nagaan hoe ze dan zouden rijden. Hopelijk worden die gasten ook vaker gepakt wegens hufterig rijgedrag.
Renata (14-1-2012 om 21:42)
Gelukkig dat de politie hem zag. De straffen voor rijden onder invloed moeten omhoog! Zo a-sociaal om dan achter het stuur te gaan zitten.
EDEL (14-1-2012 om 20:39)
Er zijn versipperaars die je ook mobiel kunt gebruiken, rijbewijs er in en klaar, zou ik zeggen,
Jc van Dienst (14-1-2012 om 20:35)
Je zal er maar lopen met je hondje .
Mike (14-1-2012 om 17:19)
Geheel terecht. Dit soort gasten zijn er de reden van dat er jaarlijks nodeloos verkeersslachtoffers vallen.
Gerrit (14-1-2012 om 13:14)
Je zal zoiets maar tegenkomen op de weg:( Wanneer iemand gepakt wordt met drank op, rijbewijs innemen en nooit meer terug geven. Deze keer is er niks gebeurd,maar helaas lezen we TE vaak dat het een leven gekost heeft, wanneer beseft men dat drank NIET kan achter het stuur????
Cookie-instellingen beheren