Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Zwaargewonde bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 14-01-2012, 16.54 uur - Update: 14-01-2012, 20.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is zaterdagmiddag een 17-jarige bestuurder van een scooter uit Kloetinge zwaargewond geraakt. 


Het ongeval vond rond 15.00 uur plaats op de kruising van de Albert Plesmanweg met de Verryn Stuartweg. De bestuurder van de scooter reed tegen een personenauto. De 25-jarige bestuurder van de auto, afkomstig uit Geel (Belgie), is door de politie aangehouden en op het politiebureau in Goes verhoord. 

De aanrijding ontstond omdat de bestuurder van de auto vermoedelijk de scooterrijder geen voorrang verleende. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gealarmeerde traumahelikopter is naar het ziekenhuis in Goes gevlogen en daar onder toeziend oog van de brandweer geland. Momenteel kan over de verwondingen en de toestand van het 17-jarige slachtoffer alleen gezegd worden dat hij wordt geopereerd.   

Na het ongeval is de politie gelijk een sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor tijdelijk afgesloten geweest.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (21-1-2012 om 23:09)
Fout fout maakt nu niet uit wie er fout is toch ? ik ben zelf moeder van twee jongens ik hoop dat donny er weer bovenop komt patrick je was erbij ik wens jou ook veel sterkte na wat je hebt meegemaakt
Iemandje (20-1-2012 om 16:52)
Dit is gewoon echt erg voor woorden.. Sterkte lieve Donny en familie !
Monica (19-1-2012 om 14:35)
Verschrikkelijk wat er is gebeurd ! Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke weg. Peter en Monica
Danny (18-1-2012 om 17:43)
Patrick heefd gelijk ik heb ook alles gezien die auto kwam gewoon veelste hard over het kruis punt gereden hij keek geneens is als je klap gezien had en je zag donny liggen praat je wel anders veel sterkte donny en zijn famlie gr danny
Chantal (17-1-2012 om 22:22)
Sterkte aan de familieleden en vrienden van Donny. Hopen dat Donny er weer boven op komt!
Een klasgenoot (17-1-2012 om 22:14)
Niemand moet nu iets zeggen over wie de schuld heeft in dit ongeluk. Donny vecht op dit moment voor zijn leven, en hij zal waarschijnlijk nooit meer hetzelfde zijn. Respect voor deze situatie mag ook wel hoor. Veel sterkte toegewenst aan zijn familie. Een klasgenoot
Cookie-instellingen beheren