Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Fietser aangereden bij rotonde Goes

Toegevoegd: 17-01-2012, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Anthony Fokkerstraat in Goes is maandagmiddag een fietser aangereden door een bus.

Het ongeluk gebeurde volgens de politie rond 15.45 uur ter hoogte van MotoPort Goes nabij de rotonde Nansenbaan. De fietser had pijnklachten. Er kwam een ambulance ter plekke om hem/haar te behandelen.


Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (17-1-2012 om 21:50)
Tja, de situatie is er duidelijk maar met name de automobilisten KIJKEN NIET, als je er op de fiets Goes uitkom mag je al wel remmen want je krijgt er lang niet altijd je voorrang. Zelfs klachten ingediend bij de provincie, gemeente. Moet er zelf ook vaak remmen voor auto's
Tijd voor een bril of ontbijt (17-1-2012 om 18:09)
Het ligt aan de onoplettend heid vd mensen,hoevaker men niet oplet des de meer drempels en hindernissen komen wat slecht is voor je auto.
Murphy (17-1-2012 om 17:43)
Het is 100% zeker dat er op deze zeer drukke rotonde, ondanks de aanwezige knipperlichten en ondanks het gewijzigde fietspad, in de toekomst meer ongelukken met fietsers zullen gebeuren. De enige veilige oplossing is het kwetsbare fietsverkeer (veel scholieren) te scheiden van het overige verkeer.
Johan (17-1-2012 om 16:55)
@slechtziende, op een rotonde komt het verkeer van links. Heb je al eens gekeken hoe een grote spiegel(s) er op een bus of vrachtauto zit? Dus achter de spiegel is er sprake van een dode hoek.
Jo Ubags (17-1-2012 om 15:00)
Zulke buschauffeurs moeten onmiddelijk van de weg gehaald worden. Op deze rotonde staat met koeieletters dat fietsers voorrang hebben!
Fietser (17-1-2012 om 12:17)
Wat is dat toch met die rotondes in Goes? steeds weer fietsers en bromfietsers die aangereden worden. Waar ligt de fout?
Cookie-instellingen beheren