Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Politie neemt twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 17-01-2012, 20.34 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in Kats en Zierikzee dinsdag een automobilist en een bromfietser staande gehouden omdat zij te hard hadden gereden.


Rond 10.30 uur werd op de Eerste Deltaweg bij Kats een 24-jarige automobilist uit Zierikzee betrapt. Hij reed 130 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan. Dat kostte hem zijn rijbewijs.


Op de Calandweg in Zierikzee werd dinsdagochtend een 16-jarige bromfietser uit Zierikzee gesnapt die eveneens behoorlijk te hard reed. De jongeman reed 78 kilometer per uur op een 30 km-weg en moest eveneens zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. Kersten (18-1-2012 om 12:41)
Op de 1e Deltaweg wordt veel te hard gereden Ik ben aanwonende vaak zien we nog net de achterlichten. De politie kan niet alles controleren maar extra contrôle zou geen kwaad kunnen. Ook de secundaire weg achter de BP-pomp (verboden voor auto's etc) waar regelmatig dezelfde auto's heel hard rijden!
Engeltje (18-1-2012 om 12:12)
Prima hoor, zelf houd ik me goed aan de max snelheid, en het valt me op dat dat tegenwoordig agressie oproept, niet normaal gewoon. En als ik 70 rij waar 80 mag, kan ik me voorstellen dat men geirriteerd reageert maar als ik al de weg afgeduwd wordt als ik 83 rij????
Cookie-instellingen beheren