Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

OM wil man lange tijd achter de tralies

Toegevoegd: 19-01-2012, 16.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg heeft donderdag de rechtbank gevraagd een 20-jarige Terneuzenaar te veroordelen tot een celstraf van dertig maanden, met daar bovenop nog eens vijf maanden cel die hem van een eerder vonnis nog boven het hoofd hingen.

De Terneuzenaar wordt ervan verdacht dat hij rond september en oktober vorig jaar zijn vriendin in Hulst heeft mishandeld en bedreigd. Ook zou hij de nodige vernielingen hebben aangericht en zou hij op 29 september in Terneuzen betrokken zijn geweest bij een straatroof.


De Hulster vriendin had een auto en hij niet. Een rijbewijs had hij evenmin en als hij de auto nodig had om naar zijn vrienden te rijden, ontstond er de nodige ruzie. Als hij niet snel de autosleutels kreeg flipte hij en keerde hij de hele woning ondersteboven om de sleutels te vinden.

Hoewel hij zijn moeder had verteld wel bij de straatroof aanwezig te zijn geweest, maar verder niets zou hebben, ontkende hij ook maar in de buurt van die straatroof te zijn geweest. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd is hij al diverse keren veroordeeld. Zijn laatste veroordeling, 16 maart vorig jaar, leverde hem een celstraf van een jaar waarvan vijf maanden voorwaardelijk op.

Uitspraak 2 februari


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (19-1-2012 om 19:10)
Dat wordt er eentje die later z'n eigen kamer krijgt in de gevangenis. Als je nu al zo ben dan belooft dat nog wat. Ik hoop dat hij nog eens ga nadenken en er achterkomt dat het dom is om zo te doen, maar ik vrees het ergste... Kom op knul! maak wat van je leven!!
Cookie-instellingen beheren