Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 72 km

Konijn gered bij brand in schuurtje

Toegevoegd: 20-01-2012, 09.32 uur
De brandweer heeft het vuur geblust.
De brandweer heeft het vuur geblust.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - In Heinkenszand heeft vanochtend brand gewoed in een schuurtje tussen twee woningen. Een konijn kon worden gered.

De brand brak rond 08.30 uur uit en woedde in de Zangvogelstraat. De brandweer schaalde op naar middelbrand en zette twee blusvoertuigen in. Er was geen sprake van overslag naar woningen.


De brand was rond 08.50 uur meester.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kennis (20-1-2012 om 20:41)
Dit is niet het schuurtje waar te brand uitbrak maar die van de buurman . Van dat schuurtje is niks meer over & bij deze is weinig schade...
Motorfreak (20-1-2012 om 18:37)
Ik hoorde het op omroep Zeeland maar had er geen idee van dat het bij je Pa was..........geweldig dat het konijn gered is!
Mika (20-1-2012 om 13:25)
Het is bij mijn vader & de buren gebeurd. Ik schrok me dood want het konijn zat nog binnen ! Er is veel schade, het hele schuurtje van de buren is weg.. Ik was op dat moment bij mijn moeder, toen ik ineens iets op twitter zag. snel gaan kijken & ja, het was ons schuurtje samen met die van de buren!
Cookie-instellingen beheren