Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 153 km

Buurtonderzoek inzake straatroof

Toegevoegd: 20-01-2012, 18.21 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft in verband met de straatroof gisteren in Goes een buurtonderzoek gehouden. Mede hierdoor hebben zich inmiddels enkele getuigen gemeld.

De straatroof vond gisteren rond 16.45 uur plaats op de Oostsingel. Volgens de politie is inmiddels duidelijk geworden dat een groep van vijf personen heeft gelopen over de Beatrixlaan in de richting van de Oostsingel.


De groep heeft zich vermoedelijk opgesplitst in een groepje van twee en een groepje van drie personen. Van het laatste groepje is bekend dat zij rugtassen bij zich hadden. De politie kan nog niet met zekerheid zeggen of de genoemde personen betrokken waren bij de straatroof. Mocht dat niet zo zijn, dan zijn zij mogelijk belangrijke getuigen.

Mensen die de groep hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes.

Zie ook:
- Straatroof op Oostsingel Goes (19-01-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matima (24-1-2012 om 13:08)
Heel zwaar straffen!!! Wat een lafaards!! Met z'n tweeën tegen 1 vrouw met gebruik van een stroomstootwapen. Bah!! Het moest hun moeder eens overkomen, dan zouden ze zeker anders piepen! Ga werken voor je geld of zijn jullie daar te hoogmoedig voor?
Cookie-instellingen beheren