Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaar jas

Toegevoegd: 23-01-2012, 20.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de periode van 10 januari tot heden zijn een 26-jarige man uit Oost-Souburg en een 19-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden in verband met diefstal van jassen.


Het tweetal wordt ervan verdacht in de nacht van 3 op 4 december 2011 twee jassen te hebben weggenomen vanuit een horecagelegenheid aan de Vlasmarkt in Middelburg. Die nacht werd door agenten gezien dat de man de horecagelegeheid met twee jassen uitliep en deze aan de vrouw, die buiten stond gaf. Zij zijn die nacht niet aangehouden omdat er op dat moment nog geen aangiftes van diefstal waren. Wel zijn hun namen genoteerd.

Enkele dagen later volgde een aangifte van diefstal van een jas uit de bewuste horecagelegenheid. Hierop is het tweetal aangehouden. Eén jas is inmiddels terug naar de eigenaar. Van de tweede jas is nog geen eigenaar bekend. De politie verzoekt mensen die in de nacht van 3 op 4 december in een horecagelegenheid aan de Vlasmarkt in Middelburg zijn bestolen van hun jas zich te melden. Dit kan op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M1 (26-1-2012 om 11:51)
Jassendiefstal gebeurd veel. Je kunt er alleen zo weinig tegen doen. Tenzij je je jas altijd aanhoudt of erop zit. Als iemand een jas aantrekt in het cafe, kan ik niet zien of die wel van hem/haar is... Ik vermoed dat het vaak lui zijn die zonder jas komen, zien dat het regent, dan een jas jatten.
Anja (24-1-2012 om 22:26)
Roeland, waarom is dat raar, als ik zo eens lees zijn er heel wat jassen gejat, blijkbaar nog niet van jou.Ik wil jou reactie wel eens zien als jij je jas wil pakken , en je ziet dat die ook gejat is,
Caroline (24-1-2012 om 19:45)
De jas van onze zoon is op kerstnacht verdwenen uit de groene pulk, net nieuw (echt balen)
Roeland (24-1-2012 om 16:30)
@Anja.. Je mag je jas ook aanhouden daar hoor. Een beetje eigen verantwoordelijkheidsbesef hoort ook bij 'stappen', net als dikke pech, risico e.d.
Kees (24-1-2012 om 14:45)
In de rooie oren is het altijd chaos met jassen, mijn jas is daar ook wel is gejat :(
Jan (24-1-2012 om 13:15)
Denk dat je beter je jas niet op kan hangen maar naar binnen binnen mee nemen Over de kruk leggen en er met je dikke reet op gaan zitten
Cookie-instellingen beheren