Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 222 km

Twee hennepkwekerijen Terneuzen

Toegevoegd: 24-01-2012, 19.25 uur
De hennepkwekerij aan de Lingestraat in Terneuzen.
De hennepkwekerij aan de Lingestraat in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft dinsdag twee hennepkwekerijen ontmanteld in Terneuzen.

Dinsdagmorgen is een hennepkwekerij ontmanteld in een woning aan de Vondelstraat in Terneuzen. In de woning trof men een kleine 400 planten aan. De bewoner, een 37-jarige man, is verhoord.
 
In een woning aan de Lingestraat in Terneuzentrof men vanmiddag een hennepplantage met ruim 600 hennepplanten aan. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (29-1-2012 om 10:41)
Een lachertje voor hen dat geld. Ze hebben weet niet hoeveel ermee verdiend Woonhuis verkopen en geld opstrijken. Nu gaan ze gewoon weer ergens anders verder en worden misschien over een paar jaar weer eens betrapt En wij maar werken voor ons geld
Gianna (28-1-2012 om 23:38)
@Marleen: reageerde de politie niet toen je meldde dat die gast dealde aan kinderen? Of kom je er nu pas mee aankakken terwijl die al gepakt is? Dat lees je helaas vaak in reacties op HVZlnd: "dat wisten we al, maar de politie deed niets". Flauw dat ze er dan niet bij zeggen "en ik ook niet".
Recht (28-1-2012 om 13:22)
Dit lijkt me een koopwoning, die kan toch in beslag genomen worden
John (26-1-2012 om 12:33)
Nederlandse rechtssysteem kennende: "foei niet meer doen he, 50.000 euro boete plus wat losgeld voor energieleverancier" Terwijl hij waarschijnlijk al jaren lang veel en veel meer opstrijkt. Nou, streng beleid hoor. Misdaad loont. Je zou bijna zelf... nouja, u snapt het wel...
Piet (25-1-2012 om 10:39)
Politie en justitie zeggen altijd dat kwekerijen voor een groot deel in handen zijn van de georganiseerde misdaad, maar ze houden niemand aan? dat is wel een heel soft(drugs) beleid..
Marleen (25-1-2012 om 09:12)
Kaal plukken die gast zo aan het huis is dat juppie dus gewon kaal plukken huis verkopen die vent dealde in de buurt zelfs zelf gezien ook aan kinderen waneer stop da eens
Cookie-instellingen beheren