Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Auto in de slip bij Oud Vossemeer

Toegevoegd: 26-01-2012, 13.04 uur - Update: 26-01-2012, 20.36 uur
Het eenzijdige ongeval bij Oud Vossemeer
Het eenzijdige ongeval bij Oud Vossemeer
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
OUD VOSSEMEER - Op de Oud Vossemeersedijk is donderdagmorgen rond 7.45 uur een eenzijdig ongeval gebeurd.

Een auto reed in de richting van Tholen en kwam in de laatste bocht voor de afslag Welgelegen in een slip terecht. De auto botste tegen boompjes aan de linkerkant van de weg en tolde daarna nog een keer in het rond en kwam uiteindelijk met de achterkant tegen struiken tot stilstand. De auto raakte aan de voorzijde ernstig beschadigd en is vermoedelijk total loss. 


De bestuurder, een 20-jarige man uit de gemeente Tholen, werd ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde zover bekend niet naar het ziekenhuis. Het is het tweede ongeval in een week tijd op de Oud Vossemeersedijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (29-1-2012 om 00:41)
Wat heeft slik hier nu weer mee te maken,die boeren doen hun best al zover als het kan,zelf moet je je ook aanpassen.Ga maar eens een dag mee in de landbouw,leer je dat gezeik wel af als je je banden continu moet poetsen.PAS JEZELF OOK EENS AAN AAN DE OMSTANDIGHEDEN!
Kawasaki (28-1-2012 om 12:00)
Ja klopt, mensen oordelen veel te snel.. want met de modder dat word vaak ook niet aangekondigd, boeren moeten gewoon hun modder opruimen.. als wij iets naar buiten gooien krijgen we een boete, laat hun dat ook maar krijgen dan! het is mooi dat die jongeman niet gewond is geraakt!
Stallander (27-1-2012 om 17:10)
Ik vind het zwaar irritant dat er gelijk weer gezegd wordt dat er te hard gereden is! Maar als je de toedracht niet weet, moet je gewoon jullie mond houden! Deze jongen raakte in de slip en begon te tollen. Ik rij zeer vaak met hem mee en hij rijdt supervoorzichtig en rustig! Mond houden dus!!!
Jaap Verkeer (27-1-2012 om 10:52)
De conclusie dat die man te hard reed is weer snel gemaakt bij iedereen maar dat is nog wel de vraag. Het is nog steeds zo dat op sommige plekken slik op de weg ligt zonder waarschuwing en de oorzaak kan net zo goed gladde banden zijn of gladheid door licht opvriezen.
M (27-1-2012 om 01:31)
Beste tholenaar,als het aan mij ligt zet je die flitspalen maar in je achtertuin weg als je ze zo mooi vind,maar daar komen ze niet,zonde van het geld,zet er dan af en toe een flitsauto weg ofzo dan heb je veel doelgerichtere controles. Kom er zelf vaak langs,weet wel hoe het daar is! Groeten M
Kawasaki (27-1-2012 om 01:04)
60 rijden op de dijk is overdreven, dat is voor omatje's van 80 ;) maar je moet wel je verstand gebruiken ja.. maar laat die flitspalen ook maar weg, het moet nog wel een beetje leuk blijven met de auto en motor.. ze controleren al genoeg, ze zullen niks te doen hebben tegenwoordig!
Cookie-instellingen beheren