Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 27 km

Fietsers onderuit door gladheid Goes

Toegevoegd: 27-01-2012, 11.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes zijn vanochtend als gevolg van plaatselijke gladheid enkele fietsers onderuit gegaan. Er is ook een ambulance ingezet.


De valpartijen vonden volgens de politie met name plaats bij de rotonde op de kruising Fruitlaan - Anthony Fokkerstraat - Van Hertumweg. Rond 08.25 uur moest er ook een ambulance aan te pas komen.

Op verzoek van de politie heeft de gemeente Goes extra gestrooid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc (28-1-2012 om 22:52)
Welkom in Nederland! Hier heerst nou eenmaal dit klimaat en daar kun je niks aan doen. Dat het schrikken is dat de weg ineens opvriest is balen. Zeker als je onderuit gaat met de fiets. Maar om nou hiervoor altijd iemand de schuld van te geven vind ik wel erg ver gaan.
Op glas ijs (28-1-2012 om 20:35)
Moet je zelf ook de verantwoording nemen en niet alles op de gemeente schuiven. Kijk zelf naar het weeroverzicht dat scheelt al heel veel en misschien ook denken aan iets eerder weggaan. Wil je nog meer tips???
Kees (28-1-2012 om 19:03)
De gemeente goes mag inderdaad de verantwoordelijkheid nemen het is de 2e keer in korte tijd. Ik weet uit eigen ervaring dat er melding wordt gedaan wanneer er gestrooit moet worden maar blijkbaar niet. . Was als een spiegel en zeker omdat stomme rode asfalt. Leve goesfietsstad!
Michel (28-1-2012 om 13:13)
Niemand wist volgens mij dat het glad was want het was er opeens. Dit stukje gaat over m'n moeder die met de ambulance is weggevoerd en ze heeft d'r knie gebroken. Dus iedereen die zegt dat het niet glad was kan m'n rug op.
Gianna (27-1-2012 om 23:26)
Ben blij dat ik niet in Goes woon, tussen al die zeurpieten! Helemaal eens met Hans. Doe zelf iets! Ik wordt er af en toe moedeloos van: er wordt van de gemeente, politie, etc. verwacht dat ze "iets" doen. Maar het mag natuurlijk niets kosten....
Ab (27-1-2012 om 17:37)
Het was niet alleen in Goes hoor! In de Weststraat in Biervliet ging de een na de ander onderuit,waaronder ikzelf
Cookie-instellingen beheren