Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Vrouw uit Stavenisse omgekomen

Toegevoegd: 27-01-2012, 22.41 uur
Door: Roland de Jong
STAVENISSE - Bij een ongeluk op de Steenbergseweg (N259) in het Brabantse Lepelstraat is vanmiddag een vrouw uit Stavenisse om het leven gekomen. Dat meldt de politie Midden- en West-Brabant.


Het ongeval vond rond 14.30 uur plaats. Een man (55 jaar) en zijn vrouw (58) uit Stavenisse waren op weg naar een winkel in Lepelstraat. De man die de auto bestuurde, stond stil en voorgesorteerd op de weg om linksaf te slaan.

De wagen werd van achteren geraakt door een 55-jarige bestuurder uit Oudemolen. Hierdoor schoot de auto van het echtpaar uit Stavenisse op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer.

Een 50-jarige vrouw uit Lepelstraat die op de tegemoetkomende weghelft reed in de richting van Steenbergen, kon het echtpaar niet meer ontwijken en raakte de auto aan de rechterzijkant. Daarbij kwam de bijrijdster om het leven en raakte haar man licht gewond. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

De vrouw die hen aanreed is lichtgewond geraakt en ook naar het ziekenhuis gebracht voor controle. De bestuurder van de personenauto die achterop reed bij het echtpaar is niet gewond geraakt. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld.

De weg is enige tijd in beide richtingen langere tijd afgesloten geweest voor technisch onderzoek. De politie is op zoek naar de getuigen die rond de tijd van het ongeval een zwarte BMW hebben zien rijden, of naar de bestuurder/bestuurster van deze auto. Het betreft een SUV gelijkend model, mogelijk een BMW X6.

Deze bestuurder/bestuurster zou op het moment van het ongeval ook op de Steenbergseweg hebben gereden en mogelijk indirect bij het ongeval betrokken zijn. Tips kunnen worden doorgegeven aan de politie op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@MotoRob (30-1-2012 om 15:47)
Natuurlijk is er achteraf iets waarmee je het had kunnen voorkomen, maar denk eens na hoe kwetsend je reactie voor nabestaanden kan zijn!
M (29-1-2012 om 00:44)
Heel veel sterkte en denk dat commentaar op rijstijl hier niet gewenst ivm overleden persoon!! Gecondoleerd en sterkte aan nabestaanden
MotoRob (28-1-2012 om 10:17)
Als je in de baan voor linksaf staat zorg dan dat je wielen recht staan. Sterkte aan de slachtoffers en de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren