Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 85 km

Man beroofd door goudverkopers

Toegevoegd: 29-01-2012, 19.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Vrijdagmiddag rond 13.40 uur is een 74-jarige man uit Yerseke, aan de Rijksweg A58 ter hoogte van Heinkenszand door twee mannen bestolen van zijn horloge. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. 

Rond genoemd tijdstip reed de man in zijn auto over de Rijksweg A58 komende uit de richting van de Westerscheldetunnel. Toen hij op de vluchtstrook een auto met pech zag staan stopte hij om te helpen. Meteen nadat hij gestopt was liepen de twee mannen die bij de auto stonden naar zijn voertuig toe en openden het portier. Ze lieten de man goudkleurige kettingen en ringen zien kennelijk met het doel dezen aan hem te verkopen. 


Toen de 74-jarige man kenbaar maakte geen interesse te hebben pakte een van de mannen hem beet en trok zijn horloge van zijn pols. De 74-jarige man werd erg boos waarop het tweetal er, in hun met pech staande auto vandoor ging, met achterlating van de ringen en kettingen. Ze reden weg in de richting van Goes.

De 74-jarige man heeft de auto nog een poosje gevolgd maar raakte hem op den duur kwijt. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844. Het gaat om twee buitenlands sprekende mannen (zij spraken de 74-jarige man in het Duits aan). Zij reden in een oude donderkleurige (zwarte of donkerblauwe) auto, sedan uitvoering met vermoedelijk Duitse kentekenplaten. 

Signalement man 1:
- ongeveer 1.60 meter lang
- rond de 35 jaar oud
- donkerkleurig, aan de voorzijde dun wordend haar
- getinte huidskleur
- gekleed in een donkerbruin pak met wit overhemd 

Signalement man 2:
- iets langer dan man 1
- iets jonger dan man 1
- blond haar
- blank
- gekleed in een donkerblauw pak met lichtblauw overhemd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (30-1-2012 om 16:53)
Ook mijn man is dit pas overkomen, maar dan op de N 289 hier was het 1 man en hij sprak engels. ze wilden van die kitsch sieraden inruilen voor contant geld waar ze dan zogenaamd benzine voor wilden kopen mijn man weigerde , en ging er vandoor
Jeroen (30-1-2012 om 15:20)
Gooi die grenzen toch dicht en laat de gulden terug komen.
Cindy (30-1-2012 om 13:13)
@ Aap met gouden ring Het is te merken dat APEN een gem. IQ hebben van 59 Als je nou niks beters te melden hebt laat het dan gewoon! Als je nou ook al niet je horloge en sieraden kan dragen omdat er van dat tuig rondloopt en waarvan we er dan ook nog steeds meer binnenhalen Ik zeg keihard optreden!
Vlissingen, alweer bolwerk van slavenhandel (30-1-2012 om 13:10)
@ vlissinger, ja i.d.d. dat is lekker goedkoop voor de werkgever, nederlanders moeten wel hun auto APK en verzekerd en van alles, buitenlanders ? moeten van de NEDERLANDSE werkgevers voor een paar honderd de hele week vrachtwagenchaufeur spelen. dus die kunnen helemaal geen APK of NIX !!
Francois (30-1-2012 om 11:30)
Wil je hulp bieden gebeurd er dit. Gezien het signalement lijkt mij het Roemenen te zijn en ja dat zijn ook Oostblokkers. De nieuwe generatie tuig in ons land.
N N (30-1-2012 om 11:08)
Denk de man ze te helpen ,en dan overkomt je dat notabene .Helpen is dus ook geen optie meer . GOEDE MOETEN ONDER DE KWADE LIJDEN triest hoor . De mentaliteit wordt steeds slechter Je kunt op niemand meer vertrouwen .
Cookie-instellingen beheren