Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eenzijdig ongeval onder invloed

Toegevoegd: 29-01-2012, 21.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
COLIJNSPLAAT - Zaterdagavond rond 20.50 uur is een 38-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland, aan de Noordlangeweg in Colijnsplaat gecontroleerd op rijden onder invloed.


De man was kort daarvoor met zijn auto, aan genoemde weg, de sloot ingereden. Uit ademanalyse bleek dat de man 4,8 maal teveel had gedronken.

Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Automobilist (30-1-2012 om 12:25)
Iedereen met drank op is een potentieel gevaar in het verkeer en moet van de weg gehaald worden. @ Marleen : gelet op je taalvaardigheid ben jij die Pool......
Marleen (30-1-2012 om 09:09)
Een pool laten ze naar 12 uur gaan zelfs zonder rijbewijs maar een nl vorderen die hap groot gelijk maar wei nuchter rijd de dood vermijd maar die pool moeten ze ook vorderen die lui hebben vrij brief in nl
Een noord bevelander (29-1-2012 om 22:02)
Nooit meer teruggeven dat rijbewijs. Trouwens bij al die dronken achter het stuur zitten zou dat moeten gebeuren. Scheelt straks toch enorm met files en het openbaar vervoer is dan ook weer blij.
Cookie-instellingen beheren