Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Beknelling bij ongeluk Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 31-01-2012, 12.00 uur - Update: 31-01-2012, 17.56 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Op de Oudelandsedijk bij Wolphaartsdijk heeft dinsdagmorgen een aanrijding met beknelling plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 10.10 uur twee personenauto's met elkaar in botsing in een bocht. De brandweer rukte met drie voertuigen uit. Ook gingen drie ambulances en een rapid responder van de ambulancedienst ter plaatse. De brandweer heeft een deur uit een van de voertuigen geknipt.


Een 64-jarige vrouw uit de gemeente Goes kwam uit de richting van Oud Sabbinge en reed in de richting van Wolphaartsdijk. In een bocht op de dijk nam zij de binnenbocht, waardoor zij op het weggedeelte kwam van een tegenligger, een 70-jarige man uit de gemeente Borsele.

De man kon niet meer uitwijken en er ontstond een aanrijding. De vrouw moest uit haar auto worden geknipt en klaagde over pijn in haar nek. De man had last van zijn borst. Ze zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht.

De auto's raakten zwaar beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
QuasiMoto (2-2-2012 om 12:44)
@K Helemaal mee eens. Er wordt altijd en overal te hard gereden, en als het dan fout gaat krijgt de gemeente of wegbeheerder de schuld. Hier lijkt weliswaar geen sprake te zijn van te hard rijden, maar wel van onoplettenheid. In het verkeer is anticiperen van levensbelang!
Jose (1-2-2012 om 14:23)
Wou nog wat kwijt ...ze kunnen beter van die heuvels aanbrengen in de bochten van de stadse weg en groenedijk zodat daar niet meer hart gevlogen kan worden....dat is veilig..en op die dijk naar oud-sabbingen ook. Hoop dat de Gemeente Goes dit ook leest.
Jose jongmans (1-2-2012 om 13:09)
Inderdaad er moet meer gedaan worden op die dijken....strepen en verlichting.....ook de weg van wolphaartsdijk naar Goes, want daar heb ik in december een ongeluk gehad!! Er moet goed gestrooit daar worden en extra controle op hard rijders. Ook de kaaidijk levens gevaarlijk!!!!
K (1-2-2012 om 09:45)
Oorzaak onbekend? ik rijd ook vaak door de zeeuwsche polders en wat mij opvalt is dat veel mensen veel te hard en aan de verkeerde kant van de smalle wegen de bocht door sjezen waardoor tegenliggers enorm uit moeten wijken dan heb je de keus of de sloot in of een aanrijding.
Marjo (31-1-2012 om 22:53)
Zou deze bocht niet eens verlicht kunnen worden? Je wordt daar constant op het verkeerde been gezet. Vooral vanuit de richting Goes. Het moest een keer gebeuren
SlowRider (31-1-2012 om 12:28)
Iets te "links" door het bochtje ? Sterkte iig !
Cookie-instellingen beheren