Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Incident Eastman snel onder controle

Toegevoegd: 01-02-2012, 09.56 uur
De inzet van de brandweer bleek niet meer nodig.
De inzet van de brandweer bleek niet meer nodig.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is vanochtend uitgerukt voor een melding van een ongecontroleerde warmtestuwing in een drukvat.

Het incident deed zich rond 09.15 uur voor bij Eastman Chemical aan de Herculesweg in Middelburg. De Stadsgewestelijke brandweer rukte uit met een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig.


Al snel bleek dat de situatie alweer onder controle was. De druk was van het vat en de temperatuur daalde weer. Inzet van de brandweer was niet nodig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (1-2-2012 om 12:43)
Kijk, das nog is een bewonderenswaardige actie. In geval van twijfel gewoon hulp van buitenaf inschakelen. Zeker is zeker. Petje af voor degene die daar de zaken regelt!
Cookie-instellingen beheren