Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot na uitwijkmanoeuvre

Toegevoegd: 04-02-2012, 11.34 uur
Door: Roland de Jong
OUWERKERK - Op de Vissersweg bij Ouwerkerk is vrijdagavond een automobilist in de sloot beland nadat hij moest uitwijken voor een tegenligger.


De 41-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed rond 20.15 uur richting Ouwerkerk toen een tegenligger recht op hem af kwam rijden. Hij ging aan de kant, raakte in de berm en belandde in de sloot.

De 41-jarige man en zijn 9-jarige dochter waren hevig geschrokken maar kwamen bleven verder ongedeerd. De veroorzaker van het ongeval was even gestopt maar daarna gelijk weer verder gereden zonder zijn/haar gegevens achter te laten.

De tegenpartij reed vermoedelijk in een groene, lage personenauto. Deze automobilist(e) wordt verzocht zich te melden bij de politie op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-2-2012 om 17:34)
@arie wat een onzin, in dat kenteken register staat alleen wie er bij welk kenteken hoort maar niet waar die persoon of kenteken rijdt, dit kan alleen bij mensen die een track en trace systeem hebben dus bij transport bedrijven en hele dure auto's.
Arie (4-2-2012 om 17:54)
Graag even in de kenteken registratie database kijken, daar staat precies in wie waar en wanneer reed. Maak nu eens gebruik van gegevens die we hebben, mij is zet zelfde overkomen vorig jaar maar dan met een vrachtwagen, ik kon gelukkig de berm in rijden, maar het scheelde niks ivm vangrail!!!
Andre (4-2-2012 om 12:37)
Lekker figuur om door te rijden. Al is het je schuld niet ... je vraagd toch even hoe het gaat . Voor het zelfde geld moet de persoon een eind lopen in de kou. Waardeloos!! Persoon moest zich schamen. Hopelijk word de persoon nog gevonden
Cookie-instellingen beheren