Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Parkeerautomaat Middelburg opengebroken

Toegevoegd: 06-02-2012, 21.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Maandag rond 03.30 uur werd een parkeerautomaat aan de ingang van de Geere Passage in Middelburg opengebroken. Kort daarna zijn twee mannen aangehouden en de politie onderzoekt momenteel of zij hierbij betrokken waren.
  
De politie was kort na de melding met enkele auto's en bikers ter plaatse en de agenten zagen twee manspersonen wegrennen. Eén van de twee, een 23-jarige man uit Den Haag, werd gelijk op de Beenhouwerssingel aangehouden. De tweede, een 32-jarige man uit Goes, liep het ijs op en rende in de richting van de Albert Heijn. Hij zakte in totaal vijf keer door het ijs voordat hij het opgaf.
 
Toen hij aan de kant kwam werd ook hij aangehouden. Beide mannen werden naar het politiebureau gebracht, waar een ambulance kwam om de zwemmer te onderzoeken op onderkoeling. Later zijn ze naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld. Het onderzoek is nog gaande.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Division (8-2-2012 om 01:32)
Gewoon als in de randstad alleen chip of met mobiel betalen invoeren. Dan heb je dit gezeik niet meer..Maar nee Zeeland moet altijd achter de feiten aanlopen..
K (7-2-2012 om 12:02)
Ha ha een koud en nat pak en opgepakt en dat voor een paar euro's het lijkt wel of dit soort lomperikken steeds dommer wordt,ga toch werken dat verdient beter en je krijgt er geen strafblad van.
Cookie-instellingen beheren