Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slachtoffer overval uit ziekenhuis

Toegevoegd: 06-02-2012, 23.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De man die maandagmiddag gewond raakte bij een overval in Goes heeft het ziekenhuis verlaten. Dit heeft de politie maandagavond bekend gemaakt. 

Het slachtoffer, de eigenaar van Lukasse Dakbedekkingen, is aan een hoofdwond behandeld en kon daarna het ziekenhuis verlaten. De man en een werknemer werden rond 17.45 uur overvallen in het bedrijfspand aan de Albert Plesmanweg in Goes.


Twee daders gingen na de overval op de vlucht, hoogstwaarschijnlijk op een bromfiets. De politie vermoedt dat een van de daders hierbij geen helm droeg. De mannen droegen donkere kleding. Na de overval is de politie een onderzoek gestart. Er zijn onder andere getuigen gehoord en heeft de afdeling forensische opsporing in het pand van Lukasse Dakbedekkingen een onderzoek ingesteld. Van de slachtoffers worden door de politie aangiften opgenomen. Over een eventuele buit is nog niets bekend. 

Personen die de politie kunnen helpen bij dit onderzoek worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844. Getuigen die (gegarandeerd) anoniem iets willen melden worden verzocht te bellen met het telefoonnummer van de criminele inlichtingen eenheid 06-28621551.
 
Zie ook:
- Gewonde bij overval in Goes 
- Dossier overvallen in Zeeland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (7-2-2012 om 00:27)
Veel sterkte en kracht gewenst aan de slachtoffers en familie.
Cookie-instellingen beheren