Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote wietkwekerij Haamstede

Toegevoegd: 07-02-2012, 12.29 uur
De hennepkwekerij in Burgh-Haamstede
De hennepkwekerij in Burgh-Haamstede
© Foto: Politie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Vanmorgen heeft Politie Zeeland een hennepkwekerij ontdekt in een loods in de Roterij in Burgh-Haamstede.


Er zijn ter plekke twee mannen, 34 en 49 jaar oud, aangehouden. De 49-jarige man is afkomstig uit Rotterdam.

Er zijn in totaal 1800 planten aangetroffen welke worden vernietigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (9-2-2012 om 01:01)
Inderdaad Krom , in Nederland Van Illegale kwekerijen zoals deze de opbrengst verkopen . en de onkosten er van betalen . En mensen in kans geven , een legaal wiet kweek bedrijf te beginnen , onder zware controle . dan zullen de wiet prijzen dalen , en ontmoedigt gelijk illegale kwekers . Ook kan er dan legaal wiet , aan de koffie shops geleverd worden . Nu komen koffie shops alleen maar aan illegale wiet . Met dat gedoogt beleid zoals het nu is kom je nergens . Of heb ik dat mis ?
M1 (8-2-2012 om 12:27)
Goed punt Anoniem! Alleen wordt de stap naar legaliseren dan weer wel kleiner.
Keeshenkjanpietenklaas (8-2-2012 om 10:27)
Zware onzin dit soort praktijken. er mag wel geblowd worden maar er mag niet gekweekt worden?! en auto mag in nederland maximaal 130 km/u maar sommige kunnen harder dan 200km/u dus we moeten ook alle quto,s maar gaan verbieden? kom op zeg,beleid van niks dit!
Anoniem (8-2-2012 om 10:26)
Het is sowieso krom, coffeeshops mag wel wiet verkopen, maar hoe ze eraan komen dat is verboden!?
Toon (7-2-2012 om 22:35)
Gewoon verkopen via de winkels , je moet eens uit rekenen wat voor belasting er binnen komt, er komt nu al 25mijoen euro per dag binnen en dat 365 lang , dat is toch lekker voor de staat
Chantal (7-2-2012 om 18:49)
Ja,medicinaal mag er gerookt worden en krijg je een recept van de huisarts.de mazzelaars mogen aan de verkoop gedoogd verdienen.maar dezelfde persoon mag zijn handelswaar alleen niet kopen of vervoeren?we mogen allemaal 5plantjes per woning in bezit hebben,of 5gram hasj/wiet op zak.best raar.m.v.g c
Cookie-instellingen beheren