Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Voetganger geschept op zebrapad

Toegevoegd: 07-02-2012, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een ongeval in Vlissingen is dinsdagmiddag een voetganger gewond geraakt.


Het incident vond rond 14.40 uur plaats op het Scheldeplein. Een voetganger is door een automobilist op het zebrapad geschept. Volgens de politie gaat het om een vrouw waarvan verder nog geen gegevens bekend.

Ook over de verwondingen van het slachtoffer is geen duidelijkheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G (9-2-2012 om 11:36)
De zebrapad bij de scheldeplein is levensgevaarlijk.Welke idioot heeft besloten om een zebrapad vlak om de bocht van de badhuisstraat naar aagje dekenstraat te te maken. De auto"s komen met regelmaat met volle vaart de bocht om, en kunnen niet zo snel meer remmen. Ik ben zelf al bijna aangereden.
Yvy de P (7-2-2012 om 22:24)
Hoe je haaks meisje. Gelukkig waren er heel wat aardige mensen in de buurt om te helpen. Blij dat je niet in de ambulance mee hoefde naar het ziekenhuis.
CRB (7-2-2012 om 18:56)
Het is soms levensgevaarlijk als voetganger....moet je eens oversteken op de zebra op de statenlaan als je even naar de winkel moet. Dat daar niet vaker ongelukken gebeuren! Ik heb al diverse malen de schrik van mijn leven gehad daar... :-(
Division (7-2-2012 om 17:33)
Het zat er aan te komen dat er iemand werd geschept op die zebrapad.
Cookie-instellingen beheren