Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Boetes voor bevroren autoruiten

Toegevoegd: 10-02-2012, 16.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft vrijdagochtend rond 08.30 uur, aan de Bachlaan in Terneuzen, drie automobilisten bekeurd die hun autoruiten niet goed hadden schoongemaakt voor zij de weg opgingen.

Zij kregen voor deze overtreding ieder een bekeuring van 220 euro. De politie adviseert automobilisten hun bevroren of beslagen autoruiten eerst goed schoon te maken alvorens de weg op te gaan.
 
Rijden met bevroren of beslagen autoruiten of autoruiten waarvan maar een klein gedeelte is schoongemaakt is levensgevaarlijk en bovendien verboden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (13-2-2012 om 12:15)
Kan er niks aan doen dat er ijs op m'n trailer ligt? Vragen andere auto bezitters er wel om dan? En eerder je bed uit komen om je ruit te doen, kan je net zo goed op je werk slapen weet je zeker dat je optijd ben. Jullie kunnen niet tegen de waarheid, Izaak heeft gelijk, zelf doen, boete is te hoog
Chauffeurke (13-2-2012 om 06:43)
@izaak je moet dan niet lopen mekkeren dat er dan geen producten meer in de winkels liggen of dat de prijs van de brandstof ineens omhoog schiet omdat alles op is. Houd er rekening mee dat zonder transport alles stil staat
Chauffeurke (13-2-2012 om 06:38)
@izaak zeg ik dat jij het eraf moet komen halen dan. Als ik s'morgens vroeg rond een uurtje of 3 van mijn oplegger afglijd en een aantal uur later pas word gevonden zal er weinig leven meer inzitten. We kunnen ook met zijn allen wachten tot de sneeuw en ijs weer weg is want dan is het weer veilig.
Izaak (12-2-2012 om 21:27)
Hoi chauffeurke, Toch mag ik het er wel af komen halen,echt niet normaal dat ze zelf de wet overtreden en mij er ook nog eens in gaan betrekken.Iedere chauffeur dient zijn verantwoording te nemen,dus zoek het maar uit hoe het ijs van het huifje af komt voordat je gaat rijdenValbescherming goed idee!
Condor (12-2-2012 om 17:17)
Erna@ erna geeft dit heel veel gedonder! ervoor zorgen dat het niet nodig is lijkt mij heel gewoon en normaal. Gewoon je ruiten schoonmakewn en de voetgangers zien lijkt mij zeker van belang, Als je zelf ook eens strooizout pakt is de weg ook een stuk schoner. Al dat domme gedoe!
Izaak (12-2-2012 om 15:53)
Weer een gevalletje van je niks willen laten zeggen en gewoon je eigen regeltjes hanteren? Heren chauffeurs:Niet huilen als jullie voor de rechter staan wegens grove nalatigheid en zeggen: we konden er niks aan doen want een ander wilde het niet doen en wij zelf ook niet.doe het lekker zelf!
Cookie-instellingen beheren