Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief krijgt flinke boete

Toegevoegd: 10-02-2012, 19.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Een 35-jarige inwoonster uit Waasmunster (B) is vrijdagmorgen betrapt op winkeldiefstal bij de C1000 in Hulst. Zij probeerde een aantal flessen wijn, ter waarde van meer dan 100 euro langs de kassa te smokkelen zonder deze te betalen.

Ze werd echter betrapt en na haar aanhouding overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en betaling van een boete € 290,00 werd zij weer in vrijheid gesteld. De vrouw heeft een winkelontzegging gekregen voor 1 jaar.  


Ze kan tevens nog een rekening tegemoet zien van € 151,00 in het kader van 'afrekenen met winkeldieven'. Dit betreft een schadevergoeding als tegemoetkoming voor de tijd die de winkelier kwijt is met de afhandeling van de winkeldiefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Den duup (12-2-2012 om 10:35)
En zeggen dat boodschappen doen in nederland al aardig goedkoper is voor de belgen.... veel te lage bekeuring; belachelijk!!!
Lekker schaatsen (11-2-2012 om 09:22)
Tsonge, wat een flinke boete.... als er nou een nulltje extra had achtergestaan.
Cookie-instellingen beheren