Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hardrijder rijdt 60km te hard

Toegevoegd: 10-02-2012, 20.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTBURG - Vrijdagmiddag is door de politie het rijbewijs ingevorderd van een 22-jarige automobilist uit Oostburg.


Hij reed met een snelheid van 120 km over de Rondweg Sluis waar echter 60 km is toegestaan.

In de Nieuwstraat werd de automobilist aan de kant gezet waarna zijn rijbewijs ter plaatse werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (19-2-2012 om 19:10)
Rijbewijs inpikken en opnieuw examen doen. Komt dit geintje 3x voor: rijbewijs inleveren dan voor het leven een rijverbod. Moet je eens opletten, gaan er toch wel rode lampjes branden, vermoed ik.
K (11-2-2012 om 14:16)
@frankj, waarom wel?, staat er dat hij zonder rijbewijs reed? iemand anders die wel een rijbewijs heeft mag de auto gewoon besturen volgens de wet dus zijn moeder, broer, zus, vriendin enzv als ze maar een rijbewijs hebben, jij bent vast ook ooit bekeurt voor te hard rijden, werd jou auto afgepakt?
Camiel (11-2-2012 om 12:58)
Hoe lang gaat dit nog goed. Je kind zal langs deze weg maar dagelijks naar school fietsen. Hardere maatregelen zijn dringend nodig. Zwaardere straffen zullen zeker helpen!
Frankj (10-2-2012 om 21:10)
Prachtig! Dagelijks zie ik vooral jongelui over de parallelwegen scheuren om zo 10 seconden eerder in Oostburg of Sluis te zijn en de flitspaal te omzeilen. Waarom is trouwens de auto niet ingevorderd??
Cookie-instellingen beheren